Examine This Report on ایمن از آتش

برای اطمینان از وجود فشار کافی در درون خاموش‌کننده معمولاً آزمایش‌هایی به شرح زیر انجام می‌گیرد: الف) وزن کردن: کارتریج را از خاموش‌کننده جدا کرده و وزن می‌کنیم در صورتی که بیش از ۱۰٪ از وزن گاز محتوی آن کم شده باشد بایستی مجدداً شارژ گردد. ب) فشارسنج: خاموش‌کننده‌هایی که به وسیله هوای فشرده کار می‌کنند، فشار درون سیلندر به وسیله فشارسنج موجود بر روی آن نشان داده می‌شود.

همینطور شما می توانید با برقراری تماس با کارشناسان آرمان فایر ؛ مشاوره رایگان گرفته و خرید خود را با خیال راحت انجام دهید. در زیر با انواع کپسول آتش نشانی و مشخصات و ماهیت هر کدام آشنا خواهید شد :

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

برای استفاده از کپسول آتش‌نشانی باید ضامن کپسول را کشیده و اهرم آن را فشار داد. این اهرم یک میله را فشار می‌دهد تا شیر فنری را به پایین فشار دهد و مسیر خروجی را باز کند.

رنگ برچسب کپسول آتش نشانی حاوی پودر و گاز چیست؟ رنگ برچسب خاموش کننده حاوی پودر خشک، آبی است.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

همه چیز درباره اسپرینکلر، تاریخچه تولید، پلان ها و مشخصات برای نصب

در زمینه مسائل ایمنی و مسائلی که به حفاظت جان خود و سایر اطرافیانمان مربوط می‌شود، متأسفانه موردی وجود دارد که اکثر مردم از آن مطلع نیستند، اینکه در خرید تجهیزات ایمنی و اطفا حریق (نه فقط کپسول اطفای حریق)، بهترین کیفیت را بخریم!

آیا تولیدکننده‌ این کپسول ها دارای گواهینامه استاندارد ملی ایران می‌باشد؟

کپسول های آتش نشانی با برندهای مختلف به بازار عرضه می‌شود که از نظر کیفیت متفاوت هستند. برندهای کپسول اتش نشانی که موفق به دریافت گواهی نامه‌های استاندارد و تاییدیه‌های لازم از مراکز استاندارد و تحقیقات ایران شده باشند معمولا کیفیت خوبی دارند و مورد تایید سازمان آتش نشانی هم هستند.

کپسول‌های آتش نشانی شیمیایی مرطوب نسبت به برخی انواع دیگر مانند کپسول‌های آبی گران‌تر هستند. یکی از مزایای اصلی این نوع خاموش‌کننده آن است که دید بهتری در هنگام اطفای حریق خواهید داشت و عملیات پاکسازی آن‌ها راحت است.

تحقیقات نشان داده که نمک فلزات قلیایی از جمله نمک پتاسیم در ترکیب با اسید گلوکونیک می‌تواند به عنوان بخش مهمی از ترکیبات پودر شیمیایی کپسول‌های آتش‌نشانی، به تنهایی یا به صورت ترکیب با مقادیر اندکی عامل ضد کلوخه شدن و عامل ضد جذب رطوبت یا به کپسول آتش نشانی صورت ترکیب با سایر پودرهای شیمیایی خشک از جمله بی کربنات سدیم، فسفات آمونیوم و سولفات آمونیوم مورد استفاده قرار بگیرند. این ترکیبات گلوکنات پایدار بوده و جاذب رطوبت نمی‌باشند و همچنین دارای خواص خاموش‌کنندگی بسیار خوبی هستند.

جهت استفاده از این خاموش‌کننده‌ها می‌بایست ابتدا ضامن را بیرون کشیده، سپس با قرار گرفتن در موقعیت مناسب نسبت به حریق، با یک دست خاموش‌کننده را گرفته و با دست دیگر نازل را و سپس با فشار بر اهرم مربوطه محتویات خاموش‌کننده بر روی آتش ریخته شود.

از معایب کپسول‌های آتش نشانی پودری می‌توان به این موارد اشاره کرد که پودر در مواد در حال سوختن غوطه‌ور نمی‌شود و اثر خنک‌کنندگی مؤثری بر روی آتش ندارد. این امر به نوبه خود می‌تواند باعث شعله‌ور شدن مجدد آتش شود. استنشاق این پودرها می‌تواند برای انسان خطرناک باشد، بنابراین باید در محیط‌هایی با تهویه مناسب استفاده شوند و از همین رو، گزینه مناسبی برای استفاده در ادارات و اماکن خانگی به حساب نمی‌آیند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Examine This Report on ایمن از آتش”

Leave a Reply

Gravatar